A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/tmp/ci_sessiondc81b170ae977ec8b7f9877e0a8878532fb855ba): failed to open stream: Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 174

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/elblaglokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/elblaglokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/elblaglokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/elblaglokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

Kierownik restauracji North Fish Elbląg - Elbląg

Kierownik restauracji North Fish Elbląg

Dodane Poniedziałek, 22 Stycznia 2018, 7:24:32, ID ogłoszenia: 4604
Do negocjacji
Kierownik restauracji North Fish Elbląg
Wyświetleń: 744

Opis ogłoszenia Kierownik restauracji North Fish Elbląg

Kierownik Restauracji North Fish
Miejsce pracy: Elbląg
Nr ref. NF/KR/ELB

Zadania:
• zarządzanie restauracją zapewniające osiąganie założonych wyników finansowych,
• ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania,
• kreowanie i wdrażanie działań w celu utrzymania wysokiego poziomu zaangażowania,
• budowanie stabilnego zespołu i rozwój pracowników,
• zapewnienie jakości w obszarach produkt, klient, utrzymanie restauracji,
• współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji,
• monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji,
• stały kontakt z klientem – badanie i analiza jego potrzeb,
• kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych na podstawie uzgodnień z Kierownikiem Regionalnym,
• zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych.

Oczekiwania:
• wykształcenie minimum średnie, mile widziane w zakresie gastronomii, handlu,
• co najmniej 2 – letnie doświadczenie w zespole managerskim restauracji,
• umiejętność budowania i efektywnego zarządzania ludźmi,
• podstawy księgowości oraz prawa pracy,
• dobra znajomość obsługi komputera (MS Office),
• umiejętność logicznego i analitycznego myślenia,
• zdolności interpersonalne,
• dążenie do realizacji celów,
• entuzjazm i pozytywne nastawienia.

Oferujemy:
• wynagrodzenie uzależnione od rezultatów pracy,
• możliwość rozwoju zawodowego,
• pakiet szkoleń,
• posiłki w korzystnej cenie,
• ubezpieczenie na życie i pakiet sportowy na preferencyjnych warunkach,
• pracę w miłej atmosferze.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV wraz z klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż administratorem danych osobowych udostępnionych przez Panią/Pana dobrowolnie w celu przeprowadzenia rekrutacji jest North Food Polska SA z siedzibą w Kielcach (25-323) przy al. Solidarności 36. Dane osobowe mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami, a nadesłanych aplikacji nie zwracamy.

Opis ogłoszenia - Kierownik restauracji North Fish Elbląg

Kierownik Restauracji North Fish
Miejsce pracy: Elbląg
Nr ref. NF/KR/ELB

Zadania:
• zarządzanie restauracją zapewniające osiąganie założonych wyników finansowych,
• ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania,
• kreowanie i wdrażanie działań w celu utrzymania wysokiego poziomu zaangażowania,
• budowanie stabilnego zespołu i rozwój pracowników,
• zapewnienie jakości w obszarach produkt, klient, utrzymanie restauracji,
• współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji,
• monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji,
• stały kontakt z klientem – badanie i analiza jego potrzeb,
• kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych na podstawie uzgodnień z Kierownikiem Regionalnym,
• zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych.

Oczekiwania:
• wykształcenie minimum średnie, mile widziane w zakresie gastronomii, handlu,
• co najmniej 2 – letnie doświadczenie w zespole managerskim restauracji,
• umiejętność budowania i efektywnego zarządzania ludźmi,
• podstawy księgowości oraz prawa pracy,
• dobra znajomość obsługi komputera (MS Office),
• umiejętność logicznego i analitycznego myślenia,
• zdolności interpersonalne,
• dążenie do realizacji celów,
• entuzjazm i pozytywne nastawienia.

Oferujemy:
• wynagrodzenie uzależnione od rezultatów pracy,
• możliwość rozwoju zawodowego,
• pakiet szkoleń,
• posiłki w korzystnej cenie,
• ubezpieczenie na życie i pakiet sportowy na preferencyjnych warunkach,
• pracę w miłej atmosferze.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV wraz z klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż administratorem danych osobowych udostępnionych przez Panią/Pana dobrowolnie w celu przeprowadzenia rekrutacji jest North Food Polska SA z siedzibą w Kielcach (25-323) przy al. Solidarności 36. Dane osobowe mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami, a nadesłanych aplikacji nie zwracamy.